Vakantieservice

Welke vakantiebestemming

krijgt uw krant?

Voorwaarden

 

•  Uw aanvraag dient minimaal 3 werkdagen voor vertrek bij het KlantenContactCentrum van de Leeuwarder Courant binnen te zijn.

•  Gebruik maken van de vakantieservice kan voor een periode van minimaal 4 dagen en maximaal 3 maanden.

•  Gratis bezorging van de krant is alleen mogelijk indien het tijdelijk bezorgadres in het verspreidingsgebied van vakantieservice de Leeuwarder Courant ligt, de provincies Friesland, Groningen en Drenthe. Mocht de bezorging via PostNL gaan; voor een optimale postbestelling kunnen we helaas geen aansprakelijkheid aanvaarden.

•  Laat u uw krant doorsturen naar een van de Waddeneilanden, houdt u er dan rekening mee dat de bezorgtijden kunnen afwijken.

•  Proefabonnees kunnen helaas geen gebruik maken van onze vakantieservice.

•  Op de vakantieservice zijn onze abonnementsvoorwaarden van toepassing.

 

Met vragen kunt u terecht bij het KlantenContactCentrum. De afdeling is voor deze service van maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur te bereiken via het telefoonnummer 088-8002008. U kunt ons ook via de mail bereiken, mail dan naar contact@lc.nl

 

Terug naar de vorige pagina

Laat tijdens uw vakantie de Leeuwarder Courant bezorgen bij een goed doel.

Hiervoor zijn afspraken gemaakt met het Ronald Mc Donald Huis Friesland in Leeuwarden, waar ouders, broertjes en zusjes van ernstig zieke kinderen verblijven. Van uw krant wordt dankbaar gebruik gemaakt aan de leestafel. Met de app LC Krant blijft u op uw vakantieadres op de hoogte van alle nieuws en achtergronden.

U kiest voor:

Bezorgen bij een goed doel.